Saobraćajna nesreća kod Jablanice
Facebook printscreen
Saobraćajna nesreća kod Jablanice, Foto: Facebook printscreen

 

Nepoznati muškarac nastradao je danas u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Mostar- Jablanica.

ŠOKANTNA SCENA USRED NOVOG SADA! Beli BMW se zakucao u banderu i BUKVALNO prepolovio! Delovi automobila leteli na sve strane! (FOTO)

Nesreća, se dogodila u mestu Grabovica, u blizini HE Salakovac, a u njoj učestvovali su putničko vozilo marke “Hyundai” i autobus. 

 

Snimak, ove nesreće osvanuo je odmah i na društvenim mrežama, a ono što je izazvalo zgražavanje i osudu javnosti bili su komenatri autora snimka, koji je snimao nastaradalog vozača pre nego što je vozilom udario u autobus, kao i posle dok je stajao pored smrskanog automobila i ismejavao poginulog vozača.

Marko Anđelić, Foto: Privatna arhiva

 

 

Okolnosti nesreće su za sad nepoznate, ali neprimereno ponašanje autora snimka je u komentarima našlo na veliki osudu i uvredu.

Damir Okanović, tvit, nesreća, snimak, Foto: Printscreen Twitter

 

Povodom ovog snimka na Tviteru oglasio se i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja sa komentarom: " U šta smo se pretvorili? Snimak za društvene mreže je postao važniji od ljudskog života! Radujemo se tuđoj smrti jer znamo da ćemo imati preglede i lajkove...

 

 

 

Tagovi

Komentari (2)

Kalimero

20.05.2019 20:51

Nije baš da se ovaj što snima smeje ali zlurado komentariše pijanu budalu koju je očigledno duže vreme pratio na putu kako ševrda na sve strane i samo se čekalo na koga će naleteti. Okanoviću, da je ta pijana budala naletela na tebe i ubila nekoga u tvom vozilu verovatno ne bi ovako komentarisao? Dobro je da je naleteo na autobus pa je samo on stradao, da je to bilo neko od putničkih vozila koja su prošla srećno, bilo bi tu još mrtvih. Dobro je da se ovakav snimak objavi, za nauk budalama

Zoki

21.05.2019 09:10

Ovo je strašno.Ovaj čovek što snima je slučaj za psihijatriju