Policija
Shutterstock/ Ilustracija
Hrvatska policija

Shutterstock/ Ilustracija

Hrvatska policija, Foto: Shutterstock/ Ilustracija

Šef kaznenog odeljenja Policijske uprave Novo Mesto France Božičnik izjavio je na konferenciji za novinare da je heroin bio spakovan u 26 vrećica, a droga je otkrivena prilikom provere putničkog vagona koji je koristilo osoblje.

PROČITAJ JOŠ:

Torba u kojoj je heroin pronađen u vlasništvu je 35-godišnjeg državljanina Srbije koji radi u vozu, ali nije otkriveno koje mu je tačno zanimanje. Muškarac koji je prevozio drogu u Austriju zadržan je u istražnom zatvoru i preti mu od 5 do 15 godina zatvora.

Prema prvim informacijama, istražitelji zaključuju da je krijumčar član velike kriminalne organizacije pa će policija u istom smeru i nastaviti istragu. Zaplenjeni heroin, procenjuju u policiji, mogao bi na tržištu vrediti više od 1,3 miliona evra.

Otkrivamo detalje sednice u Interpolu! Haradinaj se uplašio totalnog debakla, pa povukao neočekivan potez!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 15.10.2019. 15:45 - 15.10.2019. 15:52 Shvatili da će biti poraženi! Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Daans je Ambasadi Srbije u Parizu dostavljena nota, kojom Ramuš Haradinaj povlači zahtev za prijem Kosova u Interpol. Kako saznajemo iz diplomatskih izvora, Priština je bukvalno povukla zahtev sat vremena pre početka sednice Generalne skupštine Interpola.

Policijska uprava Novo Mesto na svom je području u poslednjih 15 godina zaplenila oko 900 kilograma raznih droga.

Voz u kojem je droga pronađena, prošao je i kroz Zagreb.

BONUS VIDEO: