Vladimir Đukanović
Youtube/Printscreen
Vladimir Đukanović

Youtube/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

Podsećamo, više osoba sinoć je uhapšeno, a tri policajca i više građana je povredeno kada je u podgoričkom naselju Zlatica policija bacila suzavac na građane koji su branili trobojku oslikanu na muralu u tom naselju od pripadnika komunalne policije koji su došli da je prekreče, što su na kraju i učinili, prenosi crnogorski mediji.

Vladimir Đukanović oglasio se po tom pitanju na svom Fejsbuk profilu.

Prenosimo poruku u celosti:

"Nisam pristalica teorija zavere, daleko od toga. Ipak, sinoć dok je Milova policija mlatila narod na Zlatici događale su se čudne stvari na internetu, posebno na društvenim mrežama, što me tera da razmišljam da je crnogorska služba ANB izvela jednu pokvarenu akciju kako bi proverila na koji način putem društvenih mreža Srbi komuniciraju kada dođe do određenih tenzičnih situacija. Cilj je da se otkriju svi kanali komuniciranja i da se neutrališu. Otuda, bila im je potrebna akcija nasilnog tipa i podizanje tenzije kako bi njihova akcija otkrivanja svih vidova komunikacija bila što obimnija. Uklanjanje srpske trobojke je odlično pokriće, jer su znali kako će narod reagovati.

Takođe, crnogorska služba se dala u akciju intezivnog prijavljivanja svih srpskih sajtova i profila po društvenim mrežama, posebno onih koji imaju direktan prenos neke od njihovih nasilnih akcija, kako bi bili uklonjeni ili hakovani.

Srbi, pamet u glavu!"

 

Tagovi