STRAŠNA PRIČA SA OSTROGA! Vladika svedočio o devojci koju su obuzeli demoni! Pre samo 4 dana desilo se čudo o kome svi pričaju (VIDEO)

Snimak njegove ispovesti o devojci je okačen na Jutjub!

 

Manasttir Ostrog
Manasttir Ostrog, Foto: Shutterstock

* Roditelji devojku koju je obzeo bes vodili po svim manastirima, da bi na kraju pomoć potražili na Ostrogu

Pročitajte još

* Vladika ispričao kako su devojci čitali molitve, nakon čega je doživela preporod

* Prisutni vernici bili šokirani prizorom 

Kada posetite Ostrog, čućete ljude koji govore "Idemo kod sveca". Računa se, kao da je sveti Vasilije živ, u stvari, veruje se da njegov duh obitava u manastiru, a da božje čudo pokreće i njegovo telo. Jedno svedočenje o tome preneo je vernicima 11. novembra umirovljeni vladika Atanasije, govoreći o devojci koju je zaposeo bes, a sveštenstvo je spas zatražilo od Svetog Vasilija.

Za nesrećnicu su bližnji pomoć najpre potražili u hercegovačkom manastiru Žitomislić.

SRBI UHAPŠENI ZBOG SNIMKA! Objavili video sa opasnim oružjem, Hrvatska digla celu jedinicu da ih juri!

- Pričali su mi oci, ovde, Ostroški, da su doveli jednu devojku opsednutu besom iz našeg sela Žitomislića. Čitali su oci u manastiru Žitomisliću molitve, pa me zove iguman Danilo šta da radimo? Vodite ga, reko, svecu - započinje umirovljeni vladika Atanasije pred vernicima, i to pre samo 4 dana.

Snimak njegove ispovesti o devojci je okačen na Jutjub, a mi vam prenosimo njegove reči.

Odupirala se, nastavlja on, a đavo progovara iz nje: "Neću ja tamo, tamo će mene zaklati!"

- Ali su došli. Doveli su je ovde, ona se naslonila na kovčeg i plakala, plakala dugo i onda su je sveli dole da se odmori. Kada su sišli dole, beše naroda ispod stepenica, jedna žena poviče: "Ko je kadio? Sve miriše na tamjan!" Očigledno je da je sveti Vasilije - prenosi ovo svedočenje vladika.

Devojka je, prema priči Atanasija, počela da povraća.

- Što kaže narod, da creva povrati. Kad se smirila vrate je, prenoći ovde i vrati se potpuno zdrava u Žitomislić i udala se posle nekog vremena. Eto, tako Bog deluje kroz svoje čudotvorce, to je prisustvo božje. Vera jeste prisustvo božje u nama i ne može zlo đavolje u svetu nadvladati Boga, ne može ni u nama nadvladati, jer je Bog jači od njega - govorio je.

Svetac koji hoda

Kako kaže nije prvi put da su ga pobožni ljudi viđali "da siđe sam da kadi".

- Zato su njegove cipele hodane, vidi se da su đonovi išli i viđen je nekad da siđe on da kadi doole. Znači živ je, živoprisutan - priča Atanasije.

Bonus video: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi