Prostitutka, prostitucija
Shutterstock
Prostitutka, prostitucija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

* Pulska policija sprovela kriminalističko istraživanje

* Ona je utvrdila sumnju da je muškarac (57) počinio krivično delo prostitucije i seksualnog uznemiravanja

* Utvrđeno je kako je od 1. jula do 24. septembra ove godine iskoristio tešku finansijsku situaciju 30-godišnjakinje

On je na području Pule, Medulina, Fažane i Rovinja organizovao susrete s drugim osobama radi pružanja seksualnih usluga uz novčanu nadoknadu.

Muškarac zaklao ženu, pa bacio bombu na sebe i dete! Delovi tela leteli na sve strane!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.10.2019. 10:04 - 11.10.2019. 10:31 U tuzlanskom naselju Paša Bunar jutros su nakon aktiviranja eksplozivne naprave poginule dve osobe, a jedna je povređena potvrđeno je za Radiosarajevo. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Muškarac bacio bombu na sebe, ženu i dete * On i supruga ostali mrtvi na mestu * Dete zadobilo rane - U 7.23 časa prijavljeno da je bačena bomba.

Muškarac je takođe i sam koristio seksualne usluge 30-godišnjakinje uz novčanu nadokandu pa je uzimao deo njene zarade, a kada je žena odlučila da prestane da radi taj posao, on je počeo da je počeo sa iznudama.

Tražio je od nje novac ili da nastavi da pruža seksualne usluge ili će objaviti njene eksplicitne fotografije i snimke koje je snimio bez njenog znanja.

Pročitajte još:

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, 11. oktobra u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU u Istri. Prema nezvaničnim informacijama radi se o službeniku Ministarstva poljoprivrede koji je u petak ispitan u državnom tužilaštvu i u popodnevnim satima doveden kod sudije, prenosi 24sata.hr.

Jednim potezom najavila svoju smrt! Kamere je snimile u 12:10 samu nasred puta!

AUTOR: Alo.rs/Vecernji.ba/I.L. DATUM I VREME: 11.10.2019. 16:20 Ostavila testament! Lana Bijedić, Foto: Facebook printscreen Lana Bijedić pešačila je skoro šest kilometara od benzinske pumpe na izlazu iz Čapljine do kružnog toka kod Zvirovića, saznaje se iz izvora bliskih istrazi. To potvrđuju i snimci sa video-nadzora u Čapljini. INCIDENT NESLUĆENIH RAZMERA!

Žena (30) koje je bila prisiljena na prostituciju navodno je iz Zagreba, a došla je u Istru da radi sezonski posao. Inače, osumnjičeni muškarac je načelnik istarskog odeljenja Ministarstva poljoprivrede, i to savetnik za šume.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!