RAMA POKLEKAO U BRISELU! "Uradili smo sve što ste nam tražili, kažite šta više hoćete"

Očekuje se novo odbijanje EU.

Edi Rama i Donald Tusk
Edi Rama i Donald Tusk, Foto: Tanjug/AP

Uradili smo ono što su nam tražili, izjavio je danas albanski premijer Edi Rama u zajedničkom saopštenju za štampu nakon sastanka s komesarom EU za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom u sedištu Evropske komisije u Briselu.

"Han je bio kristalno jasan. Uradili smo ono što su nam tražili. Ali, osim onoga što smo uradili i šta treba da uradimo, nalazimo se u situaciji u kojoj Evropski savet mora da odluči šta njeni članovi žele ili ne žele da učine za svoju porodicu, s obzirom da važan član porodice zahteva drugi pristup čitave porodice ovom procesu ", rekao je Rama, prenela je ATA.

Radnici goreli živi!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.10.2019. 15:39 - 17.10.2019. 15:47 U fabrici u Lučanima opet je došlo do nesreće. Prema prvim informacijama povređeno je dvoje radnika.

"Kao što je komesar EU Han izjavio, moramo da nastavimo sa svim reformama, jer je to u interesu albanskih građana, a to nije da bismo udovoljili Briselu, Londonu, Parizu ili Berlinu. Moramo da obezbedimo svojoj deci evropsku Albaniju, s demokratskim institucijama, sa institucionalnim državnim pravom, ispunimo standarde ekonomije Evropske unije", zaključio je albanski premijer.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi