UHAPŠEN DOK JE BEŽAO KROZ PROZOR Upao u kuću starice (79), izudarao je i onda pokušao nešto još gore

Pripadnici Policije Brčko distrikta uhapsili su Dž. I. jedan sat posle ponoći pri njegovom pokušaju da izađe i pobegne kroz prozor kroz koji je i ušao u kuću žrtve.

Udes
Udes, Foto: Printscreen

Tužilaštvo Brčko distrikta podiglo je optužnicu protiv 50-godišnjeg Dž.I. zbog sumnje da je u ovom gradu pokušao silovati 79-ogodišnju staricu u njenoj kući.

Podizanje optužnice usledilo je nakon istrage koja je trajala dva meseca, a njom je ujedno zatraženo i produženje pritvora koji je za Dž.I. nakon hapšenja određen zbog opasnosti da će ponoviti ili dovršiti pokušano krivično delo.

- Tužilaštvo Brčko distrikta optužilo je Dž.I. da je 26. novembra oko 17 časova u njenoj kući u Brčkom, pokušao prisiliti na polni odnos 79-godišnju M.Đ. Dž.I. se tereti da je, nakon što je s maskom na licu kroz poluotvoren prozor u trpezariji ušao unutra, žrtvi zadao više udaraca po glavi i telu savladavši tako njen otpor. On je zatim pokušao polni odnos s njom, a kada nije uspeo, naterao ju je na bludne radnje - navodi se optužnici.

Pripadnici Policije Brčko distrikta uhapsili su Dž.I. jedan sat posle ponoći pri njegovom pokušaju da izađe i pobegne kroz prozor kroz koji je i ušao u kuću žrtve.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi