Milorad Pupovac
Profimedia
Milorad Pupovac

Profimedia

Milorad Pupovac, Foto: Profimedia

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni 36-godišnjak 28. septembra 2018. godine, u 14.10 sati, na pijaci Dolac bacio ostatke hrane na 63-godišnjeg saborskog zastupnika čime je ispunio obeležja prekršaja iz člana 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija je osumnjičenog 36-godišnjaka, uz optužni predlog, dovela na Prekršajni sud u Zagrebu", saopštili su iz policije.

Podsjetimo, predsednik SDSS-a napadnut je u petak na zagrebačkom Dolcu dok je u društvu predsednika Kluba zastupnika SDSS-a prolazio pored bistroa Amfora, objavili su iz Srpskog narodnog vijeća.

U jednom trenutku Pupovac je osetio udarac u desnu stranu tela, od vrata do zapešća desne ruke, te je u trenutku kad se okrenuo, video da je pogođen većim i manjim ostacima hrane od kojih su se neki zadržali na njegovoj odeći, a neki, krupniji i krući, odbili su se od njegovog vrata, ramena i ruku te rasuli po tlu, navodi se u saopštenju SNV-a.

Komentari (1)

slađa

03.10.2018 20:31

Za pohvalu u ovim okolnostima. Gađati hranom čoveka od 63 godine je više nego glupo. Taj momak od 36 treba da se zapita šta je sve Milorad Pupovac prevalio u svom životnom veku preko leđa kao čovek pre svega, a onda i kao Srbin u ratnim i poratnim okolnostima u Hrvatskoj i da ima poštovanja za to.