TAČNO U 2.40 JE POČINIO GNUSAN ZLOČIN! Uhapšen Danijel Žižić!

Brzom akcijom policije

 

Crnogorska policija
Crnogorska policija, Foto: Printscreen

* Uhapšen Danijel Žižić

* On je pripadnik crnogorske policije

*  Pokušao je da ubije državljanina Srbije Stefana Abrlića (30) iz Novog Sada

Policija je uhapsila svog kolegu Danijela Žižića, policijskog službenika zaposlenog u Odeljenju bezvednosti Kotor, zbog sumnje da je u petak u Tivtu počinio krivično delo ubistvo u pokušaju. Tačnije, da je pokušao da ubije državljanina Srbije Stefana Abrlića (30) iz Novog Sada.

BIVŠI KOMANDANT NATO GENERAL HODŽIS BRUTALNO NAPAO SPC Pravoslavlje je glavna pretnja za CRNU GORU! Rusija preko pravoslavne crkve destabilizuje region NJIH treba ŠTO PRE zaustaviti!

Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore sumnja se da je Žižić u petak oko 2,40 sati, kada nije bio na dužnosti, u diskoteci Vin u Tivtu, nakon verbalnog konflikta i tuče više lica, upotrebom vatrenog oružja nanio povredu Abrliću, nakon čega se udaljio.

- Policija je preduzela niz operativno–taktičkih mera i radnji koje su rezultirale rasvetljavanjem krivičnog dela u kratkom roku i lišenjem slobode osumnjičenog lica. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici- saopštila je u subotu veče crnogorska policija, iz koje kažu da je Žižić shodno zakonu, bio dužan da, iako nije bio na dužnosti, suzbije radnje koje mogu da naruše javni red i mir, kao što je bila tuča koja je prethodila ovom krivičnom delu, kao i da u tim situacijama bez odlaganja o tome obavesti svog neposrednog rukovodioca, što on nije učinio, već je kako se sumnja, počinio navedeno krivično delo.

- Osim lišenja slobode, protiv Žižića će biti iniciran i disciplinski postupak, kažu iz policije, ne navodeći da je Žižić radio i kao obezbeđenje diskoteke. Teškom ranjavanju Abrlića prethodila je svađa dve grupe devojaka, posle čega je došli do koškanja, pa je obezbeđenhe izbacilo iz lokala Abrlića, jednig njegovog druga i nekoliko devojaka. Oni su se potom vratili u lokal i počeli da lome inventar, nakon čega je došlo do pucnjave.

VATRA GUTALA SVE PRED SOBOM U zgradi Radio - televizije izbio POŽAR!

Abrlić nije životno ugrožen.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi