UŽAS U HRVATSKOJ Učesnik traži ženu preko rijalitija, a ono što mu piše na ruci zgrozilo je ceo region (VIDEO)

U hrvatskom rijalitiju "Ljubav je na selu" učestvovao je učesnik Jurica Živoder (29) iz Pokleka pored Samobora koji ima veliku tetovažu "Meine ehre heißt treue" (moja čast se zove odanost), a što je bio moto Hitlerove privatne vojske Šucštafel (SS)

Jurica Živoder
Jurica Živoder, Foto: Facebook

- Dobro bi mi došla ženska pomoć, a i da znaš da je tu neko za tebe u teškim situacijama. Želja mi je naći srodnu dušu. Zadnje dve godine sam bio veren pa je to propalo. Tražim ženu koja voli izazove i putovanja, nebitno koje je doba dana ili noći. Želim devojku koja je kao ja. Zabavna i spremna na sve - rekao je on.

RTL je objavio da "obeležja na telima kandidata nemaju nikakve veze sa sadržajem, kao ni sa stavovima RTL-a Hrvatska", te da je "kandidat Jurica, kao i svi ostali kandidati, u emisiji fokusiran na traženje srodne duše".

 - Brižan je i pažljiv, a uz to i vrlo društven pa s njim nijednoj neće biti dosadno! - piše RTL o momku sa nacističkom tetovažom.

Osim nacističkog slogana, Jurica na svom profilu društvene mreže navodi i da mu je omiljena knjiga Hitlerova 'Moja borba'.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi