Mala Ruskinja
Facebook
Mala Ruskinja

Facebook

Foto: Facebook

Devojčica se navodno, nije predveče vratila kući, dok su to učinila sva druga lokalna deca sa kojima se ona igrala. Njeni roditelji su je prvo sami pokušali pronaći, a kada u tome nisu uspeli, pozvali su policiju i vatrogasce.

U toku je potraga za njom u reonu naselja Kavač. Kako piše Kotor TV, devojčica govori engleski jezik. Vatrogasne jedinice Kotor su na terenu.

“Molimo građane da ukoliko primijete dijete slično opisu kontaktiraju policiju na broj 122 ili vatrogasce na broj 123”, prenosi Kotor TV.

U potragu za devojčicom se uključilo nekoliko desetina građana i dobrovoljaca koji za sada bezuspješno, pod svetlošću lampi pretražuju šumu i korita bujičnih potoka na području Kavča.

Pretraga terena će se nastaviti tokom cele noći.

Prema rečima komandira Službe zaštite Tivta Miodraga Giljače, svi uključeni u akciju čine maksimalne napore da nađu malu Ruskinju, ali za sada nema ni traga ni glasa ni od devojčice, ni od psa koji je navodno, sa njom.

Devojčica se navodno, nije predveče vratila kući, dok su to učinila sva druga lokalna djeca sa kojima se ona igrala. Njeni roditelji su je prvo sami pokušali pronaći, a kada u tome nisu uspeli, pozvali su policiju i vatrogasce.

Pripadnici Službe zaštite Tivta poziv su dobili oko 20 časova od kada su se pridružili kolegama iz Kotora u akciji pretrage terena u Kavču.

Na terenu su i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava “Krtoli”, “Tivat” i “Boka”.