Hrvatska, sneg
Printscreen
Hrvatska, sneg

Printscreen

Hrvatska, sneg, Foto: Printscreen

Trenutno je u unutrašnjosti između 6 i 10 stepeni, a na Jadranu je toplije. I tamo je promenjivo oblačno, ali temperature se ponegde penju i do 19 stepena.

TRAGALI ZA NJIMA DEVET SATI Misteriozni nestanak Ivane i Mihaele (13): Jutros u 2.45 stigle jezive vesti! (FOTO)

Ali, u većini zemlje do kraja dana biće prilično hladno. Kako piše Zoran Vakula za HRT, danas i sutra poslepodne u većini će Hrvatske biti najhladniji dani u prvoj trećini maja.

Izgledi vremena u Srbiji do 12. maja

U ponedeljak pretezno oblacno i hladnije, mestimicno sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima, ponegde praćenim grmljavinom, a u višim planinskim predelima iznad 1.500 meta sa snegom.

RADE BIO SVEDOK NEVIĐENIH BRUTALNOSTI "Ana je srpske devojke ubijala i sekla im dojke! Jednu je rasporila i iz nje izvadila dete! Tri puta sam bio u redu za ubijanje" (FOTO)

U utorak pretezno oblačno u vecem delu suvo, samo jos pre podne na jugu i istoku mestimicno sa padavinama, a tokom dana delimicno razvedravanje. U sredu posle svezeg jutra pretezno suncano i malo toplije.

NIKAD ISKRENIJA ISPOVEST SRPSKE PROSTITUTKE "Izj*bemo se u kolima, pa čekam sledećeg... Dođem kući izlomljena, povraća mi se! Muž zna, al' i njemu se osladile pare!"

Zatim promenljivo oblačno, sa čestom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom i temperaturom oko ili malo ispod proseka za ovo doba godine.