Policija Ilustracija
Printscreen
Policija Austrija

Printscreen

Policija Austrija, Foto: Printscreen, ILUSTRACIJA

Bračni par iz BiH, otac (48) i majka (46) osuđeni su u austrijskom Salcburgu na po 10 meseci zatvora zbog zlostavljanja i nasilničkog ponašanja prema njihovoj 21-godišnjoj kćerki.

Kako je rečeno tokom procesa, oni su fizički zlostavljali kćerku nakon njene odluke da živi sa jednim muškarcem.

Pročitajte još:

Kako piše Salzburger Nachricten, sve je počelo u julu kada je nju majka nasilno izvukla iz njenog stana nasrnuvši na nju sa drvenom palicom i preteći joj da će je ubiti ukoliko ne napusti pomenutog muškarca. Tom prilikom, ovaj 21-godišnjakinja je zadobila povrede na nogama i rukama, piše Klix.

Na ovome se nije završilo pa je otac dodatno iskalio svoj bes na svojoj kćerki, a jednom prilikom je pokušao da je zadavi vlastitima rukama. Drugom prilikom joj je pretio nožem. I on je devojci pretio da će je ubiti.

Bačena bomba na lokal Ranka Radulovića! Policija pronašla snimak nadzornih kamera (VIDEO)

AUTOR: Vijesti/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 07.10.2019. 17:06 Eksplozija se desila pred ponoć Napad bombom, Foto: Youtube Printscreen Nikšićka policija preuzela je snimke sa video nadzora koje su snimile osobu koja je 4. oktobra bacila eksplozivnu napravu na lokal "Tani" čiji je vlasnik Ranko Radulović, u Nikšiću.

Advokat ovog bračnog para odbio je optužbe o pretnjama ubistvom rekavši da su plod mašte 21-godišnjakinje.

- Ne stoje tvrdnje o zlostavljanju. Možda sam jednom na bošnjačkom rekla da ću je ubiti. Ali u BiH se to tako kaže bez da se ozbiljno misli na ubistvo - rekla je njena majka.

BONUS VIDEO: Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"

 

Komentari (1)

Krusevac

09.10.2019 11:31

Luna Djogani je u njenim godinama vec rasturala brakove tako da nije mala