PUCNJAVA NA GRANICI Tunišani pokušali da ilegalno uđu u Mađarsku! Kad su prešli graničnu liniju usledila je potera

Haos na granici sa Rumunijom

Mađarska policija
Mađarska policija, Foto: Promo

 

Dvojica Tunišana uhapšena su prilikom pokušaja ilegalnog prelaska granice iz Rumunije u Mađarsku, a pogranična policija morala je da ispali dva hica upozorenja, navodi se u saopštenju koje je danas izdala Teritorijalna inspekcija granične policije (ITPF) Sigetu Marmacieja.

Prema saopštenju, pogranični policajci su primetili na pograničnom području Oar, u okrugu Satu Mare, dvojicu stranih državljana koji nisu opravdali svoje prisustvo u tom području, preneo je Ađerpres.

Dok su dotične osobe pešačile prema granici sa Mađarskom, upozorene su da se zaustave, ali pošto nisu ispoštovale upozorenje, ispaljena su dva hica vertikalno službenim oružjem, u skladu sa zakonskim odredbama, naveo je ITPF.

Na oko 50 metara od granične linije sa Mađarskom, dvojica muškaraca su uhapšena i odvedena u sedište Granične policije radi istrage.

Tokom preliminarnih razgovora, granični policajci utvrdili su da su dotične osobe iz Tunisa, da imaju 29 i 38 godina i da su imali nameru da ilegalno pređu granicu sa Mađarskom, naveo je ITPF.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lala
  27/01/2020 - 09:04
  Madjari, svaka Vam čast!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi