Trudnice u crnogorskom KBC-u se tuširaju iz flaša
Facebook/Podgorički vremeplov

Nesvakidašnja slika dolazi nam iz Crne Gore, koja je ujedno i pokazatelj celog društva.

 

 

Naime, na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija sa balkona Kliničko bolničkog centra u Podgorici, a u prvi plan vidimo tri flaše.

Pročitajte još:

 

Ne bi bilo jano čemu one služe da fotku ne prati natpis koji para srca i tera nas da se zapitamo mnogo stvari.

- Nalazim se u KBC i ove boce se greju da bi se tuširale trudnice koje održavaju trudnoću jer nema tople vode. Ne radi ni klima. E, to je KBC - stoji na Fejsbuku pomenute stranice.

Dakle, u jednoj od najopremljenijih bolnica u Crnoj Gori nema tople vode i to, ni manje ni više, nego trudnice moraju da ispaštaju.

Što je najgore, Crna Gora važi za elitnu turističku destinaciju, ali ovakvi propusti su nešto što svakako ne oslikava ovu zemlju u pravom svetlu.

 

Komentari (6)

nada

11.09.2018 17:40

A Milo se kupa u mleku - vi ste ga birali !!!!!!!!!!

flamantes

11.09.2018 19:47

Ne vidim što je užasno, jeste neprijatno dok se završe radovi na popravci vodovoda, zanima me kako je u okruženju?

buba

11.09.2018 22:26

nije ni kod nas u Srbiji bolje..ali glavno da pisemo o komsijama...ajde sad ponovo nesto o Hrvatima......

smarac

12.09.2018 09:37

Gledam ovo i shvatam par stvari.... Osoba koja je ovo stavila je glupa ko kamen, i ne zasluzuje da se razmnozava, ako je vec pokusavaju ovu glupost daleko efikasnije bi bilo da su tamne flase ili bar prekrivene crnim materijalom.... Ovo je novi nivo ogranicenosti...

Frajla

12.09.2018 10:27

Ta Crna gora je postala toliko odvratna drzava pod Milom Djukanovicem da nikoga ne treba zaliti sta god da joj se dogodi .

Lelica

12.09.2018 11:15

Pre 14 godina sam se porodila u srpskom najvećem porodilištu Narodni front,i nisu bili radovi u toku i nije imalo tople vode u tuš kabini.Jeste na lavabou,uzmeš lončić,natočiš pa se polivaš.