GRADIŠKA NA NOGAMA! OBJAVLJENE GNUSNE FOTOGRAFIJE! Trojica muškaraca se iživljavala nad devojkom ometenom u razvoju!

Strahota!

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju
Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju, Foto: Alo.rs

Grupa od trojice muškaraca objavila je fotografiju na kojoj obučeni poziraju sa golom devojkom M.Z. (23) iz Bosanske Gradiške u Republici Srpskoj. M.Z. je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama.

Prema našim saznanjima S.G (25), L.Š. (26) i za sada treći nepoznat muškarac, svi iz Bosanske Gradiške u Republici Srpskoj, iskoristili su M.Z. (23) iz tog mesta koja radi kao konobarica i objavili selfije na kojima zajedno poziraju obučeni, dok je devojka gola. Fotografija koja se širila inboksom na Fejsbuku, šokirala je javnost. Kako saznajemo od meštana Bosanske Gradiške, većina njih na fotografiji je poznata javnosti.

"MOLILI SU ME DA UZMEM PARE" Ivanka otišla u Nemačku, a onda je iznenada postala milionerka! Svi su ostali u čudu kad su videli šta je uradila sa novcem!

"Devojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili. Dvojicu znam, u pitanju je S.G. (25) i L.Š. (26), dok mi je treći muškarac nepoznat", rekao je za Alo.rs jedan meštanin Bosanske Gradiške koji tvrdi da je L.Š. odranije poznat policiji.

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju
Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju, Foto: Alo.rs

Pretpostavlja se da je jedan od prisutnih muškaraca želeo da se "pohvali" i da je fotografija na taj način dospela u javnost.

TREĆEG DANA POTRAGE ZA DEČAKOM (6) KOJI JE UPAO U POTOK UKAZALO SE NEŠTO JEZIVO! Roditelji nesrećnog mališana sumnjaju da je njihov sin baš tu zatrpan! Cela Žepča se okupila da traži njegovo telo! (VIDEO)

Slučaj koji je zgrozio javnost, jer se radi o iživljavanju nad nemoćnim licem, prosleđen je danas MUP-u Republike Srpske, nezvanično saznajemo. Za sada nije poznato da li su muškarci imali seksualni kontakt sa devojkom ometenom u razvoju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  16/05/2019 - 23:51
  Strasno! Cime se hvale monstrumi! Oni su poremeceni!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi