Crnogorska policija
EPA/BORIS PEJOVIC
Crnogorska policija

EPA/BORIS PEJOVIC

Crnogorska policija, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Beranska policija lišila je slobode tri osobe zbog incidenta koji se dogodio tokom kretanja organizovane auto-kolone, dok je protiv jedne osobe podneta prekršajna prijava u redovnom postupku, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

G. L. je večeras prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napale četiri njemu nepoznate osobe. Službenici Centra bezbednosti Berane su brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja.

Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G. L. upućivao uvredljive reči učesnicima organizovane auto-kolone kada su I. C, A. S, J. G. i A. T. fizički napali G. L.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih osoba nema elemenata krvičnog dela.

Policijski službenici lišili su slobode I. C, A. S. i J. G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama. Protiv maloletnog A. T. podneta je prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv G. L. podneta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru.