Ters Bosanka
printskrin youtube
Ters Bosanka

printskrin youtube

Ters Bosanka, Foto: printskrin youtube

Merjem Nuhić, rođena Travničanka, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, koja je sa suprugom Ajdinom Nuhićem, bivšim fudbalskim reprezentativcem BiH, u braku pet godina, i nedavno su krasili naslovnicu bosanskog nedeljnika “Azra” dok su očekivali da im se u maju rode blizanci, nažalost, juče su podelili tužne vesti na društvenoj mreži.

Naime, zbog prevremenog rođenja blizanci su preminuli, piše portal Azra.ba.

-Najlepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala čak i kad je poslednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju decu! Pre dva dana prevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah… Njihovo srce prestalo je da kuca. Moje Džennetske ptičice preselile su istom trenutku. Danas smo ih ukopali i klanjali dženazu.

Molim Alaha da nas sastavi sa njima u Džennetu

Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu. Meni će trebati jedan period da se uz svoju porodicu oporavim od svega, psihički i fizički. Molim vas za razumevanje i da poštujete moje odsustvo i želju da budem sama uz svoju porodicu - napisala je u svojoj objavi.

Pročitajte: