Jasmina Dominić
screenshoot/Independent
Jasmina Dominić

screenshoot/Independent

Jasmina Dominić, Foto: screenshoot/Independent

Sve oči uprte su u nju! Smiljana Srnec (45) iz Hrvatske, koja se tereti da je brutalno ubila rođenu sestru Jasminu Dominić (21) i 19 godina njeno telo krila u zamrzivaču, produžen je pritvor za još mesec dana, a pretpostavlja se da bi uskoro mogla da se nađe na slobodi!

Smiljana je uhapšena 16. februara u Palovecu, kada je u zamrzivaču u njenoj kući pronađeno sklupčano telo njene sestre Jasmine, koja je 2000. misteriozno nestala! Sumnja se da je telo gotovo 19 godina ležalo u zamrzivaču. Posle hapšenja, Smiljani je određen pritvor do tri meseca.

Sestre Jasmina i Smiljana

Print: Vecernji hr

Sestre Jasmina i Smiljana, Foto: Print: Vecernji hr

- Smiljana Srnec će još mesec dana provesti u varaždinskom zatvoru zbog opasnosti da bi mogla da ponovi krivično delo. Sudija je odbio predlog tužilaštva da joj pritvor bude produžen za još tri meseca, do sredine avgusta. Sud je na taj način jasno stavio tužilaštvu do znanja da u roku od 30 dana mora da okonča istragu u jednom od najintrigantnijih zločina u istoriji hrvatske kriminalistike - navodi „jutarnji.hr“ u tekstu „Ako za 30 dana ne podignu optužnicu, Smiljana ide na slobodu!“.

TREĆEG DANA POTRAGE ZA DEČAKOM (6) KOJI JE UPAO U POTOK UKAZALO SE NEŠTO JEZIVO! Roditelji nesrećnog mališana sumnjaju da je njihov sin baš tu zatrpan! Cela Žepča se okupila da traži njegovo telo! (VIDEO)