BAKIR NAORUŽAVA VOJSKU Tajnim dokumentom RUŠI Dodika pa kreće na Srbiju

Zlokobni plan!

Bakir Izetbegović
Bakir Izetbegović, Foto: Alo!/Marko Đoković

RTRS tvrdi da lider SDA i bošnjački član predsedništva BiH Bakir Izetbegović tajno naoružava paravojne strukture bliske njegovoj stranci.

SPAJAJU SE BRAĆA NA VIDOVDAN U četvrtak u 12 časova biće PUNO SRCE svakom Srbinu, a razlog će vas ODUŠEVITI

ZNAM DA SI NEVINA, POKAŽI MI BAR S*SE Iza ovih reči krije se UŽASNA priča od koje će vas proći JEZA

TRESLO SE NA HALKIDIKIJU Novi zemljotres potresao Grčku, Srbi u panici!

Depeša stranih obaveštajnih službi koja je došla do RTRS kaže da namenska industrija Federacije BiH planski, po nalogu SDA, tajno radi na izradi i skladištenju teškog naoružanja i municije.

- To oružje se skladišti u delovima FBiH koje kontrolišu Muslimani. Na više tajnih lokacija nalaze se skladišta, gde se skladišti teško naoružanje, municija i streljačko naoružanje. Oruđa i oprema se u delovima prebacuju na tajne lokacije, gde se skladište i sklapaju. Još 2012. godine tajno je izneseno i uskladišteno teško oružje, topovi i haubice velikog dometa, dva diviziona razhnih kalibara, kao i municija za njih – navodi se u dokumentu Zapadnih službi.

Vojska Srbije
Vojska Srbije, Foto: Ministarstvo odbrane

U dokumentu se navodi i ko zna za ovo oružje.

- Za navedene lokacije zna samo mali broj ljudi, koji su pod kontrolom šefa OBA-e Osmana Mehmedagića Osmice. O ovome su izlagali Atif Dudaković i Ramiz Dreković, zajedno sa Osmicom, kod Bakira Izetbegovića, tokom sastanka u februaru u Sarajevu – stoji u dokumentu.

Stručnjak za terorizam Dževad Galijašević kaže da je ovakav razvoj događaja sasvim očekivan.

- Bakir Izetbegović je ponesen podrškom Zapada već pretio ratom! Vlasti u Sarajevu za ovo tajno naoružavanje imaju podršku američke i britanske ambasade. RS je prva meta, a krajnji cilj je Srbija. Uslov je zgaziti Dodika i Srpsku da bi potom krenuli na predsednika Vučića. Srbija je za njih krupan zalogaj i država koja ne trpi ničiji uticaj, niti razne Zapadne obaveštajne igre. Specijalne operqacije su krenule i bojim se da je naoružavanje u BiH tesno povezano sa specijalnim ratom u Srbiji. To je deo subverzivnih operacija na tlu Srbije, Srpske i delu Makedonije od strane Zapadnih obaveštajnih službi – rekao je Galijašević.

 • Korisnik: život
  25/06/2018 - 12:32
  Realno bi ih zgazili
 • Korisnik: Ratko
  25/06/2018 - 12:23
  bas ono uliva strahopostovanje . Ratnik nema sta!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs