Milorad Dodik
Alo.rs
Milorad Dodik

Alo.rs

Milorad Dodik, Foto: Alo.rs

Na pitanje da prokomentariše Izetbegovićevu izjavu da su "Srbi loš narod", Dodik je rekao da mu čestita na iskrenosti koju je konačno pokazao i otkrio kakvi Srbi su prihvatljivi za njega i SDA, samo oni podobni i u službi bošnjačkih interesa.

- Ja ne mislim da je bošnjački narod loš, naprotiv, dobar su i pomalo nesrećan narod. Nije mi palo na pamet da o narodu sudim na osnovu Bakira Izetbegovića i nekih njegovih prethodnika, koji su zarobljeni u viševekovnoj mržnji prema Srbima i svemu što je srpsko - istakao je Dodik.

On je rekao da Izetbegoviću nije mrsko da gospodari Sarajevom u čiji su razvoj decenijama brojni Srbi dali najbolje što su imali, od univerzitetskih profesora do lekara.

Dodik je konstatovao da je Sarajevo ličilo na grad najviše zbog takvih Srba, koje je ideologija Bakirovog oca, a koju Izetbegović mlađi sledi, proterala ili pobila devedesetih godina prošlog veka.

- Moram da priznam da mi nije jasan mazohizam koji Bakir Izetbegović ispoljava ne dozvoljavajući tim istim, kako kaže, lošim Srbima da napuste BiH. Ili Izetbegović ima nameru da mu ostavimo zemlju i kuće a da svi kolektivno odemo odavde. Taj film neće gledati, to se neće dogoditi, jer sve svoje nosićemo sa sobom, svoje kuće, zemlju i Republiku Srpsku - poručio je Dodik.

Pročitajte još:

Komentari (4)

gaja20

23.01.2021 16:19

Bravo gospodine Dodik tebe je Bog poslao da te imamo

Владе

23.01.2021 17:10

Браво за поштен, са уважавањем других, културан и надасве патриотски одговор ономе ко нема културу, поштовање и уважавање других народа. Желим свима а највише Србима исти циљ и јединство.

Crnogorac

23.01.2021 17:56

BAKIRE bez vazelina nemoj da si poso od kuce!

Ami

23.01.2021 17:58

Kome on ima sta reci kci mu govori da su Bosanci izmjenili istoriju Srba,a zaboravio da su oni to koji su stvorili RS na krvlju drugih nacija. Al kad Sam sebe ubjedjujes toliko dugo i pocnes mislit da si u pravu.