Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Shutterstock, ilustracija

 

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba

Shutterstock, ilustracija

Venčanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme "Srpkinja je mene majka rodila"! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog venčanja, gde je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

Pročitajte još:

Priča se da je dogovor bio da veselje prođe bez "nacionalističkih" pesama, ali je domaćinu svadbe, svekru, prekipelo kada je prija dva ili tri puta naručivala istu pesmu. On je navodno upozorio prisutne da je "dosta tih pesama, jer je ovo Crna Gora"! Nastalo je komešanje rodbine i prijatelja, a revolt je kulminirao kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa veselja uz poruku - "hvala prijatelji".

Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: "Vi ste za sve krivi!"

https://www.alo.rs/vesti/region/za-ono-sto-je-mile-ucinio-devojcici-13-saznala-prvo-porodica-istog-momenta-doneli-odluku/253086/vest

- Ja pevam ono što mi se naruči - odgovorila je kratko pevačica.

Drama dvoje mladenaca imala je nastavak. Nesrećna devojka pobegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sela na stepenište i dugo oplakivala propali svadbevni dan kom se samo nekoliko sati pre radovala. Nažalost, nesrećna politika "overila" je njihovu sudbinu. Nikšićani, ipak, veruju da će ljubav nadvisiti podele i da će njih dvoje u budućnosti sreću zajedno graditi.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

Mika

18.09.2019 22:44

Slatka sestro gde nadje da se udas za Milogorca, zar da udjes u milogorsku familiju? Ima velika razlika izmedju casnog CRNOGORCA i NOVOKOMPONOVANOG MILOGORCA.