Milorad Dodik
Tanjug/Filip Krainčanić
Milorad Dodik

Tanjug/Filip Krainčanić

Milorad Dodik, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Da li je u pitanju sindrom balkanskih žena koje ne vole da se eksponiraju u javnosti, ili želja prvog čoveka SNSD-a, da zaštiti svoju lepšu polovinu, bilo kako bilo retke su prilike, a još ređe fotografije, na kojima se Milorad Dodik pojavljuje u paru sa svojom boljom polovinom.

Supruga člana Predsedništva BiH, Snježana Dodik, kao i većina žena srpskih političara, ne voli da se eksponira u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji da drži daleko od kuće i ne voli da se meša u muževljeve poslove.

Pročitajte još:

 

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je Snježana uvijek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvek rado ugosti prijatelje, prenosi Hayat.

Milorad Dodik, Snježana Dodik

AP/Darko Vojinović

Milorad Dodik, Snježana Dodik, Foto: AP/Darko Vojinović

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

”Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosečno pametna. Život je posvetila deci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.”

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena. Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima.

Milorad Dodik, Snježana Dodik

AP/Darko Vojinović

Milorad Dodik, Snježana Dodik, Foto: AP/Darko Vojinović

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je pre par godina rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s ćerkom došla na ideju da angažuje pevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pesmom “Ne dam ti da ostariš”.

”Snježana je sve organizovala, a kada je pevačica zapevala pomenutu pesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih”, pisali su tom prilikom mediji, a zabeležili su i da je uvek hladan i rezervisan Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge.