JEZIVE SCENE IZ CRNE GORE NAKON POTOPA Stravično nevreme pogodilo zemlju, u Nikšiću desetine kuća ugroženo! Za vikend se sprema novi haos! (VIDEO)

U Nikšiću je zbog poplava još ugroženo oko 30 kuća, kazao je danas direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić i dodao da i dalje prate situaciju na terenu u celoj zemlji.

Nikšić, nevreme
Foto: Youtube printscreen

* U Nikšiću zbog poplava ugroženo oko 30 kuća

* U subotu i nedelju je najavljeno nestabilno vreme

Pročitajte još

* Crnu Goru je ove nedelje u dva navrata pogodilo jako nevreme

On je na konferenciji za novinare kazao da su sve reke u ovom trenutku stabilne.

"Videćemo šta će doneti naredni dani. Meteorolozi najavljuju manje kiše danas i sutra, što je jako važno, jer će se voda verovatno u jednom procentu povući“, rekao je Mulić.

Kako je naveo, šteta je pričinjena, a njenu visinu utvrdiće opštinske komisije.

SPREMA SE NOVA KATASTROFA! Morača nabujala, vremensko zlo nastavlja da razara Crnu Goru ! Rastu nivoi reka i u Srbiji, RHMZ izdao još jedno upozorenje!

SASTAVILI SE MORE I PLANINE! Haos u Crnoj Gori, izlile se reke, poplavljene kuće, saobraćaj u rasulu, kruzeri ne mogu u luku! (VIDEO)

Mulić je kazao da je u Nikšiću još ugroženo oko 30 kuća, da se voda nije povukla, ali da su tamo pripadnici službe zaštite i predstavnici Direktorata koji prate situaciju.

U pograničnom delu sa Albanijom u ovom trenutku opasnost od poplava je svedena na minimum.

"Naravno, to nas ne čini ni mirnim, ni spokojnim, nego naprotiv, traži od nas puno pažnju i adekvatan tretman tog pitanja. Trenutna situacija je mnogo bolja, voda se povlači, ali daleko od toga da prelazimo na redovan režim rada“, rekao je Mulić.

"KAKVO PROKLETSTVO JE STIGLO OVU PORODICU?" Deda kroz suze otkrio, Jelena je letos izgubila muža i oca, a sada joj je poginuo i sin (2)! "Nema više mog Duje"

SLAO NEPRISTOJNE PORUKE MALOLETNICI Radisava zarila nož u srce komšiji Dragomiru zbog prepiske s njenom ćerkom! Svemu je kumovao poseban haos!

Kako je dodao, u subotu i nedelju je najavljeno nestabilno vreme, što obavezuje da sa velikom pozornošću prate situaciju na terenu.

Vlada je na današnjoj sednici ocenila da je sistem funkcionisao u punom kapacitetu, sinhronizovano i u skladu sa procedurama.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

Crnu Goru je ove nedelje u dva navrata pogodilo jako nevreme.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi