Bojan Jovanovski, Boki 13
Printscreen Youtube/МАКФАКС
Bojan Jovanovski, Boki 13

Printscreen Youtube/МАКФАКС

Bojan Jovanovski, Boki 13, Foto: Printscreen Youtube/МАКФАКС

 

Bojan Jovanovaski - Boki 13, nakon što je uhapšen zbog afere "Reket", iz pritvora preti onima kojoi su potencijalno umešani u ovaj korupcionaški skandal. Naime, on je zbog cele ove situacije u panici jer se boji višegodišnje robije te tako govori da ima dokaze koji neoborivo pokazuju kako je državni vrh umešan u ove zakulisne radnje.

Zbog svega što mu se dešava Boki 13 je zatražio premeštaj u psihijatrijsku ustanovu.

Zaev produžio ugovor Bašanoviću, SLEDIĆETE SE koliko mu daje para! Obradović, Šubara i Cvetković takođe dobijaju OPASNE SVOTE!

AUTOR: Alo/Slobodenpecat.mk/V.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 16:13 - 15.08.2019. 16:18 Nastavlja se afera "Reket". Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak Bašanović se s Zaevom dogovorio o mesečnoj naknadi od 1.500 evra, dok Obradović, Cvetković i Šubara dobijaju po 1.200. Premijer Zoran Zaev ovog leta produžio je ugovore sa četiri saradnika iz Srbije za još godinu dana, potvrdila je vladina pres služba za BIRN.

 

Mediji prenose da je Jovanovski iz pritvora zapretio da će izneti krucijalne dokaze protiv severnomakedonskog premijera Zorana Zaeva ukoliko ga u naredna tri dana ne premeste u zdravstvenu ustanovu.

Injekcije za smirenje

- Ekipa Hitne pomoći svaki dan zbog njega dolazi u skopski zatvor Šutka. On se non-stop žali da mu nije dobro, lekari ga redovno pregledaju, daju mu injekcije za smirenje... On je ovih dana poslao preteću poruku državnom vrhu Severne Makedonije. On, naime, zapomaže da ga premeste na psihijatrijsko odeljenje bolnice i dao im je rok od tri dana da to urade, jer tvrdi da će u suprotnom izneti čvrste dokaze o umešanosti Zaeva i njegovih saradnika u višemilionsku korupciju - priča izvor koji je upoznat sa detaljima.

Afera "reket" i dalje kao cunami trese region, a sve su prilike da će istraga dovesti do državnog vrha Severne Makedonije. Boki 13 je uhapšen zato što je reketirao biznismena Jordana Kamčeva, kojem je prvo tražio osam miliona evra, zauzvrat mu nudeći slobodu koju je trebalo da mu obezbedi specijalna tužiteljka Katica Janeva, štićenica premijera Zaeva i voditeljeva drugarica. Ipak, 20. februara ove godine kontroverzni voditelj je od biznismena dobio milion i po evra, a Kamčev je 4. marta oslobođen. Boki 13 je ubrzo uhapšen na graničnom prelazu Bogorodica s Grčkom i još je u skopskom zatvoru.

Pročitajte još:

 

Dokazi na sigurnom

Snimak na kojem preuzima novac i sa svojim saradnikom Zoranom Milevskim, koji je takođe uhapšen, odnosi ga u torbi "luj viton" objavio je italijanski portal Laverita. Kako smo već pisali, sumnja se da je torba "luj viton" sa 1,5 miliona evra završila kod Zorana Bašanovića, savetnika Zorana Zaeva, a da je sve otkriveno jer je u njoj bio ugrađen GPS.

Bonus video: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

 

 

Komentari (1)

Ris

18.08.2019 11:43

Došla maca...