Miodrag Linta
Tanjug/Jaroslav Pap 24-03-18

 

Miodrag Linta

Tanjug/Jaroslav Pap 24-03-18

Miodrag Linta, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap 24-03-18

On je naveo niz detalja iz Tesline biografije, počevši od toga da je on rođen 1856. godine u Vojnoj Krajini u Austrijskom carstvu u porodici pravoslavnog sveštenika i kršten u pravoslavnoj Crkvi Svetih Petra i Pavla u Smiljanu.

- Dobro je poznato da je Vojna Krajina bila jedna od pokrajina u Austrijskom carstvu koja je u velikoj većini naseljena Srbima i koja je do njenog ukidanja 1881. godine bila pod direktnom austrijskom upravom. Vojna Krajina u vreme Teslinog rođenja nema nikakve veze sa Hrvatskom niti može u bilo kojoj varijanti biti zemlja najvećeg srpskog genija. Јasno je da je Nikola Tesla srpski, a nikako hrvatski naučnik - rekao je Linta.

Pročitajte još:

On je ukazao da je navodna izjava Nikole Tesle da se ponosi svojim srpskim poreklom i svojom hrvatskom domovinom običan falsifikat i izmišljotina komunističkih vlasti posle završetka rata, saopšteno je iz Saveza Srba regiona.

Hrvati se hvataju za glave! Turisti BEŽE glavom bez obzira! ZARAZE SE ŠIRE DALMACIJOM!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 20:05 Zagađeno Jadransko more! Dubrovnik, Foto: Youtube/Printscreen U sred turističke sezone, Jadransko more je svakim danom sve više zagađeno, a stručnjaci smatraju da zbog toga prete i zaraze, piše portal Index.hr. Najproblematičnije je, po svemu sudeći u, po mnogima, najlepšem hrvatskom gradu, Dubrovniku.

- Potrebno je naglasiti da krajiški Srbi koriste reč "otadžbina" a ne "domovina". Dakle, moguća Teslina izjava bi bila "Ponosim se svojim srpskim rodom i Krajinom kao otadžbinom" - ukazao je Linta.

On je naveo da je Tesla bio dobro informisan o masovnim ustaškim zločinima i tim da su u njegovom rodnom Smiljanu i okolini na Svetog Iliju 2. avgusta 1941. godine Hrvati katolici poklali 506 Srba u samo jednom danu, od čega 27 novorođančadi i 127 dece do 15 godina.

Kad u Dalmaciji OVO zatražite ili pipnete papreno će vas udariti po džepu! Zbog propasti sezone nervi tanji, a ludilo sve veće!

AUTOR: Alo.rs/Index.hr/A.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 14:06 - 10.08.2019. 14:26 Ludlio zbog propale turističke sezone Hrvatska, Jadransko more, Foto: Youtube/Printscreen * Nervi turističkih radnika sve tanji * Naplata *Sezona Pošto je osvanuo natpis u jednom restoranu da "konobari nisu kanaderi" te da se voda naplaćuje, Facebook stranica "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca" objavila je još jedan turistički biser iz kog se jasno vidi da neki jedva čekaju da sezona završi.

- Čak 91 član porodice Tesla ubijen u NDH, a 14 njih stradalo je u fabrici smrti Јasenovac. Tesla je kao pravoslavni Srbin sigurno bio u šoku i nije mogao da pređe preko toga i mnogih drugih masovnih zločina nad njegovim sunarodnicima - zaključio je Linta.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

Komentari (1)

aco

13.08.2019 07:35

na Svetog Iliju 2. avgusta 1941. godine Hrvati katolici poklali 506 Srba u samo jednom danu, od čega 27 novorođančadi i 127 dece do 15 godina. Pametnom dovoljno.