Hrvati slave drugo mesto
Printscreen
Hrvati slave drugo mesto

Printscreen

Hrvati slave drugo mesto, Foto: Printscreen

 

* U rodnom mestu Milorada Pupovca osvanula je uvredljiva poruka

* Na meti novog ustaškog divljanja je upravo Pupovac

* Ove poruke su uplašile mnoge tamošnje Srbe

Hrvatska policija danas je uklonila grafite "Ubi Srbina" na ulazu u Donje Ceranje, kod Benkovca, koje je rodno selo predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorada Pupovca.

Policija je danas, nakon dojave, uklonila išaranu ploču na ulazu u Donje Ceranje, javila je "Slobodna Dalmacija".

Pročitajte još:

Preko ploče sa nazivom sela bio je ispisan grafit "Ubi Srbina" sa stilizovano ustaško slovo "U", a u blizini je zalepljen uvredljiv plakat na kojem stoji Pupovčeva fotografija i tekst u kojem je on nazvan "velikosrpskim luđakom".

Milo pravi svadbu o kojoj će pričati ceo region! Ovo je spisak zvanica

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 08.09.2019. 12:13 - 08.09.2019. 12:55 Sve spremno! Milo Đukanović , Foto: AP Risto Bozovic Blažo Đukanović, sin predsednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, zakazao je venčanje 21. septembra u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Više izvora potvrdilo je "Vijestima" da Đukanovići pripremaju gala venčanje svom sinu jedincu.

Ekstremisti su napisali i da je Pupovac "posledica bolesne Plenkovićeve politike isterivanja "ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma iz HDZ-a i Hrvatske".

Fotografije je na svojoj "Fejsbuk" stranici objavila SDSS. Milorad Pupovac je danima izložen političkoj i medijskoj hajci nakon nastupa na konferenciji za novinare u Zagrebu, kada je izneo spisak svih napada na Srbe tokom proteklog leta, u kojima su lica srpske nacionalnosti ubijena ili doživela povrede, podsećaju liberalni portali u Hrvatskoj.

Deo hrvatske javnosti, naročito ustašofili i desnica, zameraju mu što ih je, govoreći o sve većim pritiscima na Srbe u današnjoj Hrvatskoj podsetio na dešavanja u ustaškoj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

 

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa