Draško Stanivuković
printskrin
Draško Stanivuković

printskrin

Draško Stanivuković, Foto: printskrin

Govoreći u Centralnom dnevniku na Fejs TV, a odgovarajući na pitanje da li bi podržao gej paradu u Banjoj Luci, rekao je da je dovoljna jedna u Sarajevu.

- Smatram da su to vrednosti koje ne treba na taj način da se promovišu na trgovima. To nije u duhu naroda kojem ja pripadam – rekao je Stanivuković, uz dodatak da niko nije ugrožen.

Dodao je da za vreme njegovog mandata neće biti gej parade u Banjaluci. Istakao je da nije dobio takvu inicijativu, odnosno da još nije ni preuzeo dužnost.

- Ja mislim da to ne treba biti u Banjoj Luci, to je moj stav – rekao je on.

Istakao je da entiteti treba da se takmiče u tome ko će biti bolji.

- Ja šaljem jednu ljudsku poruku, ovđe se može živeti normalno – rekao je Stanivuković.

Dodao je da je u središte svoje politike stavio čoveka, te da ne deli ljude po veri, ni po naciji.

On je rekao da je Republika Srpska stvorena „borbom srpskog naroda“, te da je trajna i neupitna. Na pitanje šta mu je Srbija, rekao je: majka.

Stanivuković je rekao da je posle svih ružnih reči počeo razmišljati da li voli doći u Sarajevo. On je spomenuo negativne napise pojedinih medija o njemu.

Na pitanje ko ga odbija, rekao je:

- Mediji, zato što me pogrešno interpretiraju, zato što nazivaju moj narod pogrdnim imenima.

Naveo je primer jednog sarajevskog portala koji ga je nazvao „sramotni Draško Stanivuković.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Svevid Preistorijevic

29.11.2020 04:28

sve je to super i fino ali , rothschildovi konji i rimskosolomonsko vatikansko beli Kuracdjordjewitz dvorci sa pozlacenim namestajem oko opljackane srpske sirotinje , uh joj turbo oligarhije sa politickom karijerom , a vidi se momak se razume u borbu i rad , pogotovo politicki gde se zivi na grbaci naroda a momak nista u zivotu nije radio niti je morao da radi jer politicki surfuju sa tatinim parama sa zapada a zapada financira unistavanje srpskog naroda .

Vladotimor

30.11.2020 20:51

@Svevid Preistorijevic - Не знам шта да мислим о овоме, ал не знам да Изетбегивић икад ишта, такођер, радио. Додик исто није познат да је копо ил шта!? Комшић,...?