SKANDAL U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI Srpkinje pale zbog prostitucije! Isplivala fotografija iz bolničke sobe na kojoj su obnažene žene i muškarac u uniformi

Uhapšene lažne doktorke

Hapšenje
Hapšenje, Foto: Shutterstock

Državljanke Srbije, koje su uhapšene zbog prostitucije, izazvale su skandal u crnogorskoj Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota novembra prošle godine, objavile su danas podgoričke "Vijesti".

Tada je osuđenik Dj. P. koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Facebooku objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom đelimično obnaženom ženom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Državljanka Srbije J. B. (37) uhapšena je juče zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije.

Uhapšena je pošto je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božića ugovarala "pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala".

Pale zbog prostitucije
Pale zbog prostitucije, Foto: Facebook

Javnost ranije nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika što je potvrdila policija.

Po policijskom saopštenju, Milica S. je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J. B. bavi prostitucijom, uglavnom u Podgorici i Kolašinu, za šta joj je J. B. davala polovinu dogovorenog novca.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi