Policija Crna Gora, crnogorska policija
TANJUG/ ZORAN ZESTIC
Vladislav Dajković

Foto: Printskrin Hepi TV

Vladislav Dajković, Foto: Foto: Printskrin Hepi TV

Kada sam pre par godina sa prijateljima blokirao ulicu u centru Podgorice zbog korupcije Mila Đukanovića, znate šta se desilo?

Tridesetak naoružanih policajaca je uletelo u nas kao da smo TERORISTI. Sipali su nam suzavac u oči, zavrtali ruke kao krvnicima, držali u marici bez vazduha i onda nas, nakon toga, strpali u ćelije (samice) podgoričkog pritvora na nekoliko dana i noći.

A šta radi policija danas u ovoj “oslobođenoj” Crnoj Gori dok pristalice Mila Đukanovića – “Komite” – svaki dan blokiraju međugradski saobraćaj, skaču na vozila u pokretu, psuju nam majke, slave Ustaštvo, tuku vojnike i prete nam proterivanjem?

Apsolutno ništa. Ponašaju se kao poslednje kukavice i glineni golubovi, na čelu sa Ministrom Sergejom Sekulovićem – bivšim saradnikom, po pravilu, antisrpskih političara u Crnoj Gori i čovekom koji je JAVNO prognozirao pobedu Mila Đukanovića na izborima u avgustu dok smo mi krvarili u kampanji.

Imam poruku “eksperte” iz Vlade: Da je iko od vas proživljavao ono što smo mi proživljavali i trpeli, a naše porodice proplakale – ne biste se se ovako nonšalantno i “demokratski” ponašali, nego bi činili sve što možete da se ZLO poput Mila Đukanovića nikad ne vrati.

Ili radite svoj posao za koji smo se MI, a ne vi, krvavo izborili – ili se SKLANJAJTE!