DRAMA PRED IZBORE Sprema se haos u Banjaluci, Dodik strahuje od najgoreg, ako se ovo dogodi...

Milorad Dodik poslao dramatično upozorenje pred izbore u Republici Srpskoj

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razotkrio je dramatičan plan koji je spremljen za dan pred Opšte izbore u BiH, 6. oktobar.

Dodik je rekao da u Banjaluku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju i da je plan da oni budu oteti.

Pročitajte još

"Oni imaju nameru da otmu te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspeju, onda će 6. oktobra, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tišine, poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banjaluka pravi slučajem", istakao je Dodik u intrevjuu za RTRS.

Sprema se ubistvo srpskog ratnog komandanta, priželjkuju rat u Banjaluci!

Dodik je rekao da ne traži i ne moli za glas, ali je podsetio da Banjaluka nikad nije bila veće gradilište, i da su to građani oduvek znali da prepoznaju. Zbog toga se, kaže, Banjaluka mora okupiti i poslati odgovor kreatorima unitarista i potkupljenih srpskih predstavnika.

Ubijen venčani kum Goce Tržan i Raše Novakovića

"Banjaluka mora da ustane i brani sebe od ovakvih koji to rade. Ovo je prešlo svaku mjeru. To je moja poruka. Banjaluka se mora okupiti da takvi kao što su Govedarica i Mektić ne dobiju snagu na izborima. Moraju da kažu ovoj grupaciji koja se okuplja na trgu da se mogu okupljati svaki dan, ali da ne mogu na dan izbora jer time ruše naše demokratsko pravo izlaska na izbore. Možete odmah da izađete na miting 8. oktobra, ali sigurno nećete doći ni 6., niti ćete moći da držite bilo kakve mitinge u izbornoj kampanji", poručio je Dodik.

On je podsetio da grupa “Pravda za Davida“ nikada nije tražila dozvolu za održavanje skupa na Trgu Krajine, i da policija nikada nije sprečila održavanje skupa, niti upotrebila oružanu silu. Zbog toga, kaže, ne jenjavaju napadi na MUP i ministra Dragana Lukača.

Pre 33 godine ubio je bebu, sada je na istom mestu PRONAĐEN MRTAV!

"Sve to, kad skupite, je udar na MUP, na Lukača, koji je sedam puta ranjen, koji je vodio brigade i bio heroj odbrambeno-otadžbinskog rata i sigurno da on ne odgovara muslimanima. Ne valja im ni Dodik, jer previše voli i brani Republiku. Možda bih, kada bih predao samo malo Srpske, bio odličan", kaže Dodik.

Ne branim sebe, već Republiku Srpsku, poručio je Dodik i dodao da će tako nastaviti i u Sarajevu ukoliko dobije podršku građana na izborima.

"Јa ovaj narod nikad nisam prevario i uvek sam radio u interesu naroda. I zato sam ovde 14 godina, radim u nepodnošljivim uslovima pritisaka i udara na Republiku Srpsku. Ljudi ovde sve pamte i neće oprostiti izdaju, a izdaja je masovna i locirana je oko SDS-a i PDP-a", rekao je Dodik.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi