Zoran Zaev
AP/Ronald Zak
Zoran Zaev

AP/Ronald Zak

Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak

Prema pisanju sajta makedonske televizije Sitel, u MUP-u Severne Makedonije kažu da će sve dodatne informacije u vezi ovog slučaja saopštiti tužilaštvo.

Javno tužilaštvo Republike Severne Makedonije najavilo je da će održati konferenciju za medije u vezi predmeta Reket, navode makedonski mediji.

PROČITAJ JOŠ:

Prema informacijama Alsat M televizije, pored Janeve danas je privedeno dvoje političara koji su povezani sa slučajem Reket, ali za sada njihova imena nisu otkrivena.

U slučaju "Reket" za sada su optuženi samo makedonski šoumen Bojan Jovanovski - Boki 13 i Zoran Milevski, koji su od skopskog biznismena Jordana Kamčeva iznudili više od milion evra u zamenu za oslobađanje iz pritvora.

Inače, rešenje za oslobađanje Kamčeva iz pritvora je morala da odobri upravo šefica Specijalnog tužilaštva u toj zemlji Katica Janeva.

Srpski predsednik zagrmeo o Kosovu! Nakon onog što je izgovorio, Amerika ZAĆUTALA!

AUTOR: Alo.rs/I.L DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:26 - 20.08.2019. 21:35 Sastanak sa američkim državnim sekretarom održan je u 18.30, Vučič se nakon susreta sa Pompeom oglasio i rekao jasan stav Srbije po pitanju Kosova. Analitičari ovaj sastanak vide kao vrlo važan u nastavku dijaloga između Beograda i Prištine!

U prisluškivanim razgovorima između Boki 13 i Kamčeva koje je objavio italijanski list "La Veritas", čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši mu "da ne brine i da će sve biti ok".

Janeva je juče, nakon ispitivanja u skopskom tužilaštvu, rekla da ne oseća krivicu, te da će tok postupka pokazati da ona nije umešana.

BONUS VIDEO: