Rumunija, tragedija
Youtube Printscreen
Rumunija, tragedija

Youtube Printscreen

Rumunija, tragedija, Foto: Youtube Printscreen

Tri osobe, među kojima jedna trudnica i dete, poginule su na istoku Rumunije, kada je muškarac koji je telefonom uživo prenosio brzu vožnju automobilom sleteo sa puta i uleteo u njihovo dvorište.

Pročitajte još:

Poginuli su trudnica, njeno trogodišnje dete i 79-godišnja žena, dok je još jedna osoba povređena kada je automobil sleteo sa puta u njihovu baštu u naselju Vacareni, 250 kilometara istočno od Bukurešta.

Povređeni su i vozač i još jedan putnik iz automobila, prenosi zagrebački Indeks.

Sarađuje sa NASOM, a njegova samohrana majka se ne libi ničeg. Planira i ovaj radikalan potez, samo da Dejan ostvari snove (FOTO)

AUTOR: Banjaluka.com DATUM I VREME: 12.08.2019. 07:00 Ima tek 13 godina Dejan Lukić, Foto: Banjaluka.com Snovi su ostvarivi samo ako u njih dovoljno verujete i trudite se da ih ispunite, a dokaz za to je 13-godišnji Dejan Lukić iz Broda, čiju je ideju o izradi satelita za komunikaciju prihvatila čak NASA, koja će zajedno sa Evropskom svemirskom agencijom (ESA) platiti i troškove licence za kontrolu satelita i papirologije.

Vozač je pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen.

Kako se navodi, on je osumnjičen da je kamerom u automobilu snimao brzu vožnju i uživo je prenosio na fejsbuku.

Indeks podseća da su u maju 2018. godine osmoro rumunskih radnika i njihov vozač poginuli u susednoj Mađarskoj u sudaru s kamionom dok su se snimali kamerom.

Vlada u Bukureštu najavila je hitno donošenje zakona kojim bi se drastično povećale kazne za ljude koji se, kako se navodi, igraju mobilnim telefonima u vožnji.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!