Boki 13
Printscreen
Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

* Novinar Laris Gajser iznosi nove činjenice o slučaju "Reket"

* Na radiu objavljuje nove informacije

* Potres u Severnoj Makedoniji

Laris Gajser, novinar italijanskog lista "La verita" najavio je da će sutra izneti nove činjenice o slučaju "Reket", koji poslednjh nedelja potresa Severnu Makedoniju.

Gajser je na svom fejsbuk profilu objavio da će nove činjenice saopštiti prilikom gostovanja na Radio Kapodistrija u 11 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Makedonijo! Sutra, 13. avgusta u 11 sati, na Radiju Kapodistrija! U središtu nove činjnice direktno iz studija", naveo je Gajser na fejsbuku.

Gajser je u tri nastavka, u online izdanju italijanskog lista "La verita" objavio video i audio snimke o reketu od 1,5 miliona evra, koji je za puštanje iz kućnog pritvora platio makedonski biznismen Jordan Orce Kamčev.

Sve maske Zorana Zaeva su pale! Kriminalna hobotnica je rastavljena do poslednje ćelije!

AUTOR: Alo.rs/Republika/A.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 10:42 Reketiranje biznismena Hristijan Mickoski, Foto: Printscreen Youtube * Hristijan Mickoski, lider glavne opozicione stranke VMRO-DPMNE * Sve maske Zorana Zaeva su pale * Raskrinkana kriminalna hobotnica Hristijan Mickoski, lider glavne opozicione stranke VMRO-DPMNE, smatra da su sve maske Zorana Zaeva pale i prema njemu danas na stolu imamo služenu zločinačku hobotnicu, skinutu i ​​rastavljenu gotovo do poslednje ćelije.

 

Ranije danas oglasio se i makedonski predsednik Stevo Pendarovski, koji je tražio krivičnu i političku odgovornost svih učesnika te afere, ali je istovremeno kritikovao one nadležne predstavnike makedonskih institucija koji su otišli na odmor u trenutku ozbiljne afere koja je zabrinula građane i uzdrmala državne institucije.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa