Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Slaviša.Ratković (53) iz Trebinja iz vatrenog oružja pucao je u suprugu LJiljanu Ratković (51), koja je na mestu ostala mrtva, a onda pokušao da izvrši samoubistvo.

Zgrada u kojoj se dogodila nesreća

Alo!

 

Tragedija se desila u prostorijama trebinjske filijale Fonda zdravstvenog osiguranja, u Vojvođanskoj ulici, gde je nesrećna žena bila zaposlena. Ljiljana je ubijena dok je bila za pultom Fonda zdravstvenog osiguranja, gde je ostala da dežura nakon što je okončan rad sa strankama, a sve su snimile kamere video nadzora u objektu. Ona se nadavno razvela od Slaviša Ratković sa kojim je bila u braku skoro 30 godina.

hitna pomoć, policija

Alo!/D.S.

 

Nezvanično se saznaje da je nastradala je Ljiljana R. ćerka nekadašnjeg načelnika Trebinja Božidara Vučurevića. U Bolnici Trebinje je za Radio Trebinje potvrđeno da je Slaviša R. u kritičnom stanju nakon što je pucao sebi u glavu sa teškim povredama transportovan u Klinički centar u Podgorici. Prema nezvaničnim saznanjima, u policiji nije bilo ranijih prijava protiv njega.

Razlozi koji su doveli do ove porodične tragedije nisu poznati. Dežurni tužilac trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Žarko Milić je rekao da su se ubistvo i pokušaj samoubistva dogodili oko 15.30 časova.

PROČITAJ JOŠ: