TATINI SINOVI NA OSETLJIVIM FUNKCIJAMA Sin Duška Markovića i dalje radi u Vojno-obaveštajnoj službi, prati i prisluškuje ljude!

I pored promene vlasti, očigledno da ministarka odbrane Olivera Injac nema nameru da rasčisti sa kadrovima i sinovima funkcionera DPS-a!

Duško Marković
Duško Marković, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Sin bivšeg premijera Duška Markovića, Nikola Marković i dalje radi u Odjeljenju za vojno-obavještajne poslove pri Ministarstvu odbrane.

On nije jedini sin funkcionera DPS-a koji i nakon promene vlasti radi na osetljivim funkcijama u državi.

Inače, Odeljenje u kojem on radi, optuživano je da učestvuje u nezakonitom praćenju i prisluškivanju neistomišljenika DPS-a.

Ministarstvo odbrane je upitano da li Marković i dalje radi u pomenutom Odeljenju, a umesto konkretnog odgovora dali su šturo saopštenje da je to tajni podatak i da ne mogu ništa reći vezano za rad te osobe.

Nejasno je, zašto bi bio tajan podatak da li sin Duška Markovića radi ili ne radi u pomenutom Odeljenju.

I pored promene vlasti, očigledno da ministarka odbrane Olivera Injac nema nameru da rasčisti sa kadrovima i sinovima funkcionera DPS-a!

Ime Nikole Markovića, kako su mediji ranije pisali, ne nalazi se na spisku državnih službenika i nameštenika MO. Prema spisku objavljenom 18. decembra 2018., njih 149 je zaposleno u ovom resoru.

Na spisku državnih službenika i nameštenika ne nalaze se imena i radna mesta zaposlenih u Odjeljenju za vojno-obavještajne i bezbednosne poslove, jer su ta radna mesta utvrđena posebnim aktom, po zakonu, i popunjavaju se bez javnog oglašavanja, kao ni ministra i državnog sekretara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi