UŽASNI DETALJI SAČEKUŠE Šijana izrešetali iz automata, Sandri pucali u grudi, lice, ruke i noge

Damir Ostojić zvani Šijan, ubijen je noćas u sačekuši u Banjaluci, dok je njegova supruga Sandra Jošić ranjena i prebačena je u UKC RS.

Zgrada sa koje je pao dečak
Banjaluka, Foto: Nezavisne novine

U obračunu u Banjaluci, osim napadnutog Damira Šijana, stradala je i njegova žena, koja je za vreme pucnjave bila sa Šijanom u automobilu na suvozačevom mestu. Izvor iz istrage otkriva da je ubica sačekao žrtvu u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje, i na njega ispalio rafal.

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu, a potom je i operisana i zbrinuta u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje. Ona je imala prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica, naveli su načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje prof. dr Darka Golića i glavni dežurni lekar na Hirurgiji dr Gorana Janjić.

MISTERIOZNA SMRT LEPE KOMŠINICE Za njom su se svi okretali i uzdisali, ne verujem da joj je leš trulio mesecima u stanu!

- Pacijentkinja je trenutno svesna i hemodinamski stabilna. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene - rekli su u bolnici.

Damir Ostojić zvani Šijan iz Banjaluke ubijen je noćas, dok je njegova žena Sandra Jošić (40) ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Kozarskoj ulici u Banjaluci.

"BRAT I SNAJA SU ME SILOVALI I MUČILI" Nataša je pronašla izgubljenog polubrata, otišla mu u posetu, ali je doživela nezamislivo MUČENJE

Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mestu ostao mrtav, dok je njegova žena Sandra Jošić ranjena.

Na licu mesta noćas se našlo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u poteru za ubicama. Osim policajaca na licu mesta bila je i republički tužilac Svjetlana Bijelić.

OVO NAS SVE ČEKA Ljiljana ušla u banku da se raspita za kredit, kada su joj dali jedan papir u ruke, pretrnula je!

Uviđaju su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: QQlele
  06/09/2018 - 20:56
  Šta sve čovek neće da pročita .... Fini neki svet, gde baš njina da se ovo desi....
 • Korisnik: VladimirR
  06/09/2018 - 15:44
  Ala će nekog ovo da koštaaa. Minimum par hiljada maraka?
 • Korisnik: nada
  06/09/2018 - 12:58
  Ko je taj Sijan ? Ima li veze sa Bozinovskinim muzem ? Nebi me nista ni zacudilo da su u srodstvu !
  • VladimirR @nada
   06/09/2018 - 15:44
   Samo liče.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi