Zgrada sa koje je pao dečak
Nezavisne novine
Zgrada sa koje je pao dečak

Nezavisne novine

Banjaluka, Foto: Nezavisne novine

U obračunu u Banjaluci, osim napadnutog Damira Šijana, stradala je i njegova žena, koja je za vreme pucnjave bila sa Šijanom u automobilu na suvozačevom mestu. Izvor iz istrage otkriva da je ubica sačekao žrtvu u trenutku kada je automobilom skretao u ulicu u kojoj stanuje, i na njega ispalio rafal.

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu, a potom je i operisana i zbrinuta u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje. Ona je imala prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica, naveli su načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje prof. dr Darka Golića i glavni dežurni lekar na Hirurgiji dr Gorana Janjić.

- Pacijentkinja je trenutno svesna i hemodinamski stabilna. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene - rekli su u bolnici.

Damir Ostojić zvani Šijan iz Banjaluke ubijen je noćas, dok je njegova žena Sandra Jošić (40) ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Kozarskoj ulici u Banjaluci.

Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mestu ostao mrtav, dok je njegova žena Sandra Jošić ranjena.

Na licu mesta noćas se našlo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u poteru za ubicama. Osim policajaca na licu mesta bila je i republički tužilac Svjetlana Bijelić.

Uviđaju su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS.

Komentari (4)

nada

06.09.2018 12:58

Ko je taj Sijan ? Ima li veze sa Bozinovskinim muzem ? Nebi me nista ni zacudilo da su u srodstvu !

VladimirR

06.09.2018 15:44

@nada - Samo liče.

VladimirR

06.09.2018 15:44

Ala će nekog ovo da koštaaa. Minimum par hiljada maraka?

QQlele

06.09.2018 20:56

Šta sve čovek neće da pročita .... Fini neki svet, gde baš njina da se ovo desi....