Hrvatsska policija
Tanjug/ Dario Grizelj
Hrvatsska policija

Tanjug/ Dario Grizelj

Foto: Tanjug/ Dario Grizelj

Silovanja su, javlja portal Zadarski, se dogodila u periodu od avgusta prošle do juna ove godine.

Pročitajte još:

Mladići su neka od silovanja snimali mobilnim, a snimljenim materijalom ucenjivali su devojku kako bi od nje iznudili seksualne odnose. Pretili su joj da će filmove poslati njenim roditeljima i prijateljima ako ne pristane na seks.

Jedan od silovatelja bio je i njen bivši dečko koji je pretukao u nekoliko navrata.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Policija je zbog sumnje u krivična dela protiv polne slobode, za polni odnos bez pristanka, bludne radnje, pretnje, fizičke povrede i iskorištavanje dece za pornografiju na štetu maloletnice prijavila dvojicu 19-godišnjaka, tri 18-godišnjaka i dvojicu 17-godišnjaka.

Kako se navodi, policija je petoricu mlađih punoletnika privela prošlog petka, a nakon što su ispitani u Županijskom državnom tužilaštvu i kod istražnog sudije Županijskog suda u Zadru, svi su pušteni da se brane sa slobode.

Anica (40) podvodila maloletnu ćerku Branislavu (53), dala mu da joj iskorišćava sina, a priča o starijoj ćerki je još jezivija!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 20:30 Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina ljudima jer je svoju maloletnu ćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja.

Mladići koji su osumničeni za višestruko grupno silovanje žive u istom mestu kao i devojka, a sudija im je odredio mere zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom.

Bonus video

Taksisti napali građane!