Žepča
Printscreen

Nakon što je više puta pretraženo korito potoka, juče, ali i danas s obzirom da je nivo vode u potoku dosta niži, potraga je nastavljena u koritu i na obalama reke Bosne.

DETALJI HORORA U ŽEPČI! Za dečakom (6) koji je upao u nabujali potok se i dalje traga, a policija pronašla nešto od čega će vam se SLOMITI SRCE! (VIDEO)

Pripadnici Kantonalne i Federalne uprave civilne zaštite, Gorske službe spašavanja iz Žepča, Zenice i Zavidovića danas su svim resursima na raspolaganju s ciljem pronalaska dečaka.

 

Međutim, potragu otežava reka Bosna koja je još uvek visokog vodostaja, brza i mutna zbog čega je nemoguće sve resurse, kao što je pretraga pod vodom, iskoristiti u ovoj potrazi. Danas su pripadnici Federalne uprave civlne zaštite koristeći dron snimili veće područje Bosne nizvodno prema Žepču od mesta gde je dečak upao, a pripadnici GSS-a se nalaze na čamcima te pretražuju obale s vode, prenosi Srpskainfo.

PRETRAŽEN SVAKI KVADRATNI METAR KORITA Potraga za dečakom (6) obustavljena! Meštani u očaju, na ušću Bosne postavljene mreže (VIDEO)

Toni Matijević iz GSS-a Žepče je kazao da je na čamcima pregledano 18 kilometara reke Bosne te 6,6 kilometara obala.

Žepča

Printscreen

Žepča, Foto: Printscreen

 

– Brojne spasilačke službe su danas s nama na terenu i ulažemo sve napore da pronađemo dečaka. Mnogi članovi GSS-a Žepče pobegnu s posla kako bi pretraživali teren, to rade već dva dana, a sutra će već biti teže. U komunikaciji smo sa Savezom gorskih službi spašavanja koji su nam kazali da zbog mutne Bosne ronioci trenutno ne mogu pomoći u ovoj potrazi – kazao je Matijević.

MAJKA SKOČILA ZA SINOM Dečak (6) upao u nabujao potok, policija došla do jezivog otkrića! Novi detalji horora kod Žepča! (VIDEO)

Dodao je kako sumnjaju da je telo dječaka u prvih kilometar od mesta pada u potok, ali ispod površine vode. U potragu za dečakom uključeni su i meštani Begovog Hana koji već dva dana od jutra do večernjih sati pretražuju teren.