Saobraćajna nesreća
screenshoot/24 sata
Saobraćajna nesreća

screenshoot/24 sata

Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/24 sata

Kamion je makedonskih registracija, a autobus bosanskohercegovačkih, radi se o autobusu prijevoznika “Božić Koning” iz Bijeljine.

Dunav, sudar, brodovi, Budimpešta,

EPA Zoltan Mahte, Jeon Heonkyun

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 12: 30 sati na delu puta gde je saobraćaj tekao usporeno zbog još jedne nesreće koja se dogodila nešto ranije.

Prema trenutno dostupnim podacima, nesreća se dogodila zbog udarca kamiona u zadnji kraj autobusa koji je kočio zbog druge nesreće. Vozač kamiona, makedonski državljanin, poginuo je na mjestu nesreće.

PROČITAJ JOŠ:

“U našu bolnicu dovezeno je osam putnika iz autobusa. Jedna osoba ima teške telesne povrede, a jedna je zadržana na posmatranju. Ostali putnici su otpušteni”, rekao je za Hinu direktor novogradiške bolnice dr. Josip Kolodziej.

Prema svedočenju putnika iz autobusa, u trenutku udara autobus se kretao usporeno prema mestu prethodne nesreće. U autobusu su prema Nemačkoj putovali radnici iz BiH.

Od udara u stražnji kraj velikog autobusa koji je vozio na relaciji Bijeljina – Frankfurt vozač kamiona je na mestu poginuo pa je kamion odbačen na livadu pored puta.