Zadar
EPA/JUSTIN LANE
Zadar

EPA/JUSTIN LANE

Zadar, Foto: EPA/JUSTIN LANE

"Nisam mogla da pronađem posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam pre pet do šest meseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga", rekla je A. F. (40) sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog odavanja prostituciji pod nadimkom "Nova vitka crnka".

Kao "vitka crnka" u Zadar se "trbuhom za kruhom" preselila početkom februara, piše Zadarski.hr. Pošto je objavila oglas pod nazivom "Nova vitka crnka" sa svojim kontakt brojevima koje je često menjala u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca.

Pročitajte još:

 

"Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Deci sam kupovala potrepštine, a jedan deo sam davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za decu", rekla je rastavljena majka dvoje dece.

Prostitucija

Alo!/ Masanori Jošida

Prostitucija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

U letnjoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cenu.

Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna (80 evra) za pola sata do 800 kuna za sat vremena (oko 110 evra) . Novi oglas je glasio: "Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!". Tada je stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhapšena je u policijskoj akciji "Klopka", 9. avgusta pošto su dvojica zadarskih policajaca lažno preko oglasa pristali na dogovor: "Može hotel ili tvoj prostor".