Crnogorska policija
Foto: shutterstock
Crnogorska policija

Foto: shutterstock

Crnogorska policija , Foto: Foto: shutterstock

Navodi se da su na Zarubičinom automobilu "smart" bele boje nastala dva oštećenja koja su, najverovatnije, od metka.

Pročitajte još:

Incident se dogodio početkom marta u Podgorici kada su, zasad nepoznate osobe ispalile hice u njegovom pravcu, ali sam Zarubica nije povređen u pucnjavi.

Navodi se da je do pucnjave došlo 5. aprila oko 18.40. Iz crnogorske Uprave policije i tužilaštva zvanično se nisu oglašavali ovim povodom, a prema saznanjima "Dana", u toku je prikupljanje podataka kako bi se utvrdili detalji događaja, kao i koje je krivično delo počinjeno.

Preporučujemo i ovo:

Nezvanično je tom dnevniku potvrđeno da se sumnja da je meta napada bio Zarubica, ali da se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi dok se ne prikupe svi dokazi.

Navodi se da je Katnićev kum navodno napadnut u blizini tržnog centra "Gintaš" u Podgorici i nalazio se u automobilu koji se kretao kada je začuo pucanj. Odmah je primetio da je pogođeno njegovo vozilo, što se i potvrdilo kada je izašao iz "smarta".

Kako "Dan" saznaje, nastala su oštećenja na haubi kola kojima je hitac probušio i gumu.

Navodi se da je Zarubica o događaju odmah obavestio nadležne organe. Na lice mesta, kako je listu nezvanično saopšteno iz tužilaštva, ubrzo je stigao i glavni specijalni tužilac Katnić kojega je pozvao kum, ali koji nije učestvovao u istražnim radnjama.