PRIRODA, TUGA, DEVOJKA
Shutterstock, ilustracija
PRIRODA, TUGA, DEVOJKA

Shutterstock, ilustracija

DEVOJKA, Foto: Shutterstock, ilustracija

Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku.

- Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna (750 evra) i smeštaj, bez slobodnog dana, a nedelju sam radila po ceo dan. Samo su me jednom pustili da idem kući na šest dana radi škole koju sam vanredno polagala.OVO SE NIJE DOGODILO U NOVIJOJ ISTORIJI! i došla sam na ivicu ludila - napisala je ova bivša radnica restorana na Brgatu.

Pročitajte još:

- Dotaknuo me u nešto što me jako boli, na šta sam ja naravno uzvratila. Inače, priznajem da imam jezik 'kao lopatu', ali na nepravdu nisam nikad dužna ostala, a on je fizički nasrnuo na mene, udario me u glavu, i uhvatio za nadlaktice i tresao od zid. Uvrede nisu bitne jer su privatne, i ne želim da ih iznosim u javnost - navela je ona upozorivši ljude da pazi gde se zapošljavaju.

- Za te pare sam bila spremačica, majstori i konobar, a ne verujem da bi iko to hteo. Vraćam se kući, nisam se oporavila od šoka, a sinoć sam dobila najjači sedativ koji me onesvestio koliko sam bila potresena - napisala je te dodala kako je slučaj prijavila policiji, a najavila je prijavu i Državnom inspektoratu.

Brutalno likvidirao muškarca, Crna Gora zanemela kad je objavljeno ko je uhapšen!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 22:08 Državljanin Nemačke V.M. uhapšen je danas na Cetinju zbog sumnje da je ubio K.M. (64), takođe državljanina Nemačke, saopštila je večeras policija. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Kako prenosi RTCG, V.M. (67) je uhapšen odmah nakon počinjenog ubistva.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska o ovom slučaju daje nešto drugačije informacije.

- U odnosu na postavljeno pitanje možemo potvrditi da je u poslepodnevnim časovima u subotu, 14. septembra, u ugostiteljskom objektu na području Župe dubrovačke, došlo do vređanja dve radnice ugostiteljskog objekta starosti od 50 i 22 godine nakon čega je vlasnik ugostiteljskog objekta na naročito drzak i nepristojan način vređao mlađu zaposlenicu i na nju i fizički nasrnuo, pri čemu 22-godišnjakinja nije zadobila nikakve telesne povrede, napisali su iz policije.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!