Budva
Tanjug/ Cmilja Vitorović
Budva

Tanjug/ Cmilja Vitorović

Budva, Foto: Tanjug/ Cmilja Vitorović

Pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije pronašli su dva pištolja prilikom kontrole i pretresa otvorenog improvizovanog šanka ugostiteljskog objekta "Korkovado" u Starom gradu u Budvi.

Pročitajte još:

Oružje je pronađeno prilikom kontrole u subotu uveče, a sumnja se da je trebalo da se iskoristi u izvršenju najtežih krivičnih dela, prenosi CdM.

Za sada su saslušani vlasnik i menadžer lokala, a policija ima saznanja o mogućim izvršiocima ovog krivičnog dela.

Detektivi upali u kuću ozloglašenog kriminalca, on ne da ni pet para! Pronašli mu svašta (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:13 Snimak kakav se retko viđa Policijska akcija, Kalifornija, Foto: Printscreen Detektivi iz Kalifornije upali su u kuću kriminalca iz Palm Biča, u potrazi za drogom i naoružanjem. Prema nastalom snimku, ozloglašenog čoveka to nije potreslo ni toliko da prekine da jede.

- Sluzbenici SBPOKK-a su ciljano kontrolisali improvizovani šank lokala ''Korkovado'' koji se nalazi ispod zidina Starog grada u Budvi, gde je u tom trenutku bio veliki broj turista - naveli su u Upravi policije.

Pronađeni pištolji bili su skriveni u najlonske kese i zamotani u krpe, a jedan od pištolja je bio marke Bereta, kalibra 7,65 mm, uklonjenog serijskog broja, sa šest metaka u okviru, kao i revolver marke Magnum 357, takođe skinutog serijskog broja, u čijem burencetu je bilo šest metaka.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!