Igor Nađ
printskrin/jutarnji.hr
Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

Nekoliko desetina lampiona zapaljeno je pred vratima stana u Cimermanovoj 2, na mestu gde je Igor Nađ zvani Rus (36) u četvrtak uveče pobio čitavu porodicu svoje bivše partnerke Maje Tojagić, uključujući i njenog 10-godišnjeg sina. Poštedeo je samo dvomesečnu bebu, čiji je on otac.

PROČITAJ JOŠ:

Nekoliko sati posle masakra Nađ je cev pištolja okrenuo i prema sebi, pošto su ga pripadnici Specijalne policije opkolili u Brezovici. Desetak igorovih poznanika sa kojima je Jutarnji list razgovarao, kažu da ih ne čudi što je Igor izvršio samoubistvo, jer je uvek govorio da nikad neće u zatvor.

Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

Ono što njegove poznanike, međutim, jako čudi jeste činjenica da je ubio 10-godišnjeg Paula, sina Maje Tojagić iz pređašnje veze. Naime, kako su kažu njegovi poznanici, kada su Igor i Maja pre nekoliko godina započeli vezu, on je tad sedmogodišnjeg dečaka takoreći usvojio, brinuo se o njemu, vodio ga na more, stalno objavljivao fotografije sa njim.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

U četvrtak uveče ga je ubio hicem u glavu. Šta se tačno događalo u njegovoj glavi toga dana u poslepodnevnim satima možda se nikad neće saznati, ali kako prenose hrvatski mediji, izvesno je da su se on i Maja Tojagić razišli dok je ona još bila trudna.

Nakon trogodišnje veze bilo je nekoliko pokušaja mirenja, ali bezuspešnih, a u četvrtak uveče kod Nađa je sve kulminiralo erupcijom nekontrolisanog, “životinjskog” besa te se on, naoružan pištoljem, iz svog stana na Remizi uputio prema Kajzerici, gde je živela njegova bivša sa porordicom i gde je i on još imao prijavljeno boravište i registrovanu taksi firmu.

BONUS VIDEO: