GDE JE NESTAO MILO ĐUKANOVIĆ?! Po Crnoj Gori ovih dana kruži jedna jako čudna priča

Prvi put povodom korona virusa obratio se 15. marta

Milo Đukanović, Foto: EPA

Od kako su u Crnoj Gori počele mere za suzbijanje korona virusa, predsednik Crne Gore se obratio četiri puta – predsednički putem Tvitera. Dok Crna Gora živi u blokadi, mere Nacionalnog koordinacionog tela svakim danom su rigoroznije, Đukanović se bavi NATO integracijama, zahvalnicama EU za pomoć Zapadnom Balkanu, i na kraju prijateljstvom sa UAE!

10. i 11. marta Đukanović je bio u Estoniji i Letoniji, svedoči Tviter.

Prvi put povodom korona virusa obratio se 15. marta, opet na Tviteru, u tredu od dve objave. I time se završava Đukanovićevo interesovanje za ovu temu, jer već 17. marta važnija je Severna Makedonija i pristupanje NATO alijansi.

 

Po nezvaničnim informacijama, jedan period je bio u Emiratima, vjerovatno pripremajući novu „diplomatsku“ ofanzivu – telefonom – što svedoči tvit od pre 12 sati u kojem naglašava da je učvršćeno prijateljstvo sa UAE u vremenu najvećih izazova, retvitujući Muhameda Bin Zajeda.

Jedino pojavljivanje Đukanovića na nekom sastanku u Crnoj Gori bilo bilo je na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, drugoj u vremenu korone, jer je prvom sednicom predsedavao telefonskim putem.

Ostaje nam da čekamo novo obraćanje Đukanovića u ovom periodu karantina i izolacije. Ne mora čak ni o korona virusu, što bi bilo najpoželjnije ali ako nije u temi razumeće narod; eto, makar, da odgovori o novogodišnjim putovanjima – koliko je koštao građane Crne Gore taj njegov izlet, o turneji po zemljama EU i izbegavanju samoizolacije po povratku…

Povezane vesti

 • Korisnik: Djuro Jać
  26/03/2020 - 22:58
  ENO MILO U ABZ DABIJU ...JEDE PIJE CIGARE PUŠI SA SVITOM ....BAŠ GA BRIGA ZA NAROD I PANDEMIJU . TREBA SVE UNOVČITI ...ALI NEĆE DOĆI NA RED KOD ŠEIKA ZAJEDA. DŽABA MU CELA OBALA , OTOCI , HOTELI , PLACEVI .....NEĆE ŠEIK U TU PREVARU .....A ON TELEFONOM VODI DRŽAVICU MONTENERO......
 • Korisnik: jupa
  26/03/2020 - 19:40
  van zemlje je.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi