Kolinda Grabar Kitarović
AP/Darko Bandić
Kolinda Grabar Kitarović

AP/Darko Bandić

Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Darko Bandić

 

Penzionisani admiral Hrvatske ratne mornarice, šef hrvatske vojne obaveštajne službe, geopolitičar i bivši savetnik za bezbednost Kolinde Grabar Kitarović nedavno u svom intervjuu obrušio se na svoju bivšu šefovicu, o kojoj je pričao sa kritikom, a posebno o njenom programu sa kojim planira da osvoji još jedan predsednički mandat.

– Ma koji program. To je program koji je predstavljen 11. 11. u 11 sati, tu ne da ima simbolike, nego treba reći da je ona i svoj prvi program, pre pet godina, takođe predstavila u isto vreme, dakle 11. 11. u 11 sati. A onaj koji želi da zna, može znati da je brojka jedanaest toliko mila masoneriji, da je to druga brojka po važnosti u njihovoj simbolici, prva je 666. Odnosno, kako oni tumače, to je prekoračenje Božjih zakona, odnosno deset Božjih zapovesti, zato i jest jedanaest, a dvanaest je brojka punine vremena, dakle to je Božja brojka. Osim toga, vrlo je zanimljiva njena odeća. Na sebi je imala crveno-crne boje koje su opet boje sotone. Po njihovu tumačenju, crvena boja simbolizuje krv, a crna je boja smrti. Prema tome, nama je predsednica poručila da će biti krvi i da će biti smrti. Samo je pitanje čije, dakle, smrti onoga što se zove institucija predsednika države. Zato je ona predstavila taj program u tom odelu, zato se ona drži kao da je se ništa ne tiče, nju u biti niko ništa ni ne pita. Ona je dovedena tu da instituciju koja se zove predsednik Republike Hrvatske relativizuje do krajnosti, banalizuje, ismejava, estradizira i tako dalje, a to radi prilično dobro – naglašava Lošo.

Davor Domazet Lošo

youtobe

Davor Domazet Lošo, Foto: youtobe

 

 

Nedavno njeno lupanje šakom po stolu, pretnje Srbiji  i ostale oštre poruke koje šalje poslednjih dana otkako je u kampanji za iskusnog geostratega i geopolitičara samo su glumatanja.

– Pa nemojmo biti naivni, lako je prepoznati glumatanje. Kada čovek govori srcem, to je lako prepoznati, to svaki čovek vidi, ona to toliko hladno čini, to su ti američki štosevi, koji su u njenoj interpretaciji dovedeni do potpunog apsurda. To je toliko loše odglumljeno. Ona ništa nema, ako je dobro pratite. Vidite njene izraze lica. Inače o čoveku najbolje govore oči, kod nje ćete vidjeti jednu prazninu. Ne zaboravimo i to da je Grabar-Kitarović članica Trilateralne komisije, a član Trilateralne komisije bio je i pokojni advokat Hanžeković, mason 33. reda – valjda vam je sve jasno – upozorava Lošo, uveren da iza predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović stoji onaj kome ona pripada, odnosno već navedena Trilateralna komisija.

– Ti stoje iza nje, dakle taj okultni deo svijeta. Ona je došla izvana, ona je njihova, ali se vrlo uspešno uspela prodati, jer ona ima tako simpatično lice i tako dalje, a to sam rekao i ponavljam, ona je dovedena da estradizira i ismeje instituciju predsednika RH, ona je to učinila i bolje nego što su njezini nalogodavci mislili – procenjuje Davor Domazet Lošo.