Bolnica
Alo!/ Masanori Jošida
Bolnica

Alo!/ Masanori Jošida

Bolnica, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

U Varaždinu je priveden 27-godišnji muškarac zbog sumnje da je počinio teško porodično nasilje. Muškarca se tereti da je od jula 2015. do avgusta 2019. godine alkoholisan učestalo grubo vređao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovim maloletnim detetom.

Pročitajte još:

Dana 29. avgusta ove godine, vidno pijan, verbalno i fizički napao svoju suprugu koja je usled napada pokušala da pobegne iz kuće. Dok je žena trčala, suprug je pokušao da je pogodi kamenom veličine šake, ali ju je promašio i pogodio dete koje je zadobilo povrede glave.

Žena se u Gračanici obesila o bakarne cevi centralnog grejanja! Policijski službenici obavili uviđaj, a onda zanemeli od šoka!

AUTOR: Srpska info/D.S. DATUM I VREME: 07.09.2019. 12:39 Užas! Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida Pedesetogodišnja A. I. (50) sinoć oko 23 sata obesila se u prizemlju kuće u mahali Čiriš u Gračanici. Građani na nogama! Na vežbi su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova prikazali veštine, opremu i naoružanje.

Sudija Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je predlog državnog tužioca i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih dela.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!