Novorođenče, beba
Profimedia
Novorođenče, beba

Profimedia

Novorođenče, beba, Foto: Profimedia

Kantonalni sud u Bihaću, prema predlogu postupajućeg tužioca, odredio je jednomesečni pritvor E. L. (19) i njenoj majci E. H. (41) iz naselja Elkasova Rijeka u Bužimu.

Njih dve se terete za krivično delo ubistvo. Devojka je na tavanu kuće rodila dete, koje je njena majka umotala u čebe i ugušila ga.

Pročitajte još:

Za zločin se saznalo kada su otišle u Dom zdravlja i rekle lekaru da je dete rođeno mrtvo. On je odmah pozvao policiju. Nakon obdukcije utvrđeno je da se radi o ubistvu.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su nakon privođenja u policiju oštro negirale da su izazvale smrt novorođenčeta. Ali, ubrzo su se istražioci vratili s obdukcijskim nalazom u kojem je navedeno da je dete ugušeno.

Posle toga su sve priznale i opisale do u detalje šta se dogodilo.

Nastao problem u kvizu Slagalica! Voditeljka nije znala šta da radi, takmičarima samo kratko rekla: Ovo nema smisla!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 12:44 Nepredviđena situacija tokom igre "Moj broj". Slagalica, Foto: Printscreen U kvizu "Slagalica", koji je emitovan 18. avgusta, desila se jedna neverovatna situacija, kakva se bukvalno dešava jednom u 20 godina. Naime, u igri "Moj broj", crveni takmičar je dobio, verovali ili ne, broj 001.

Devojka je dobila trudove, a majka ju je porodila na tavanu kuće. Beba je rođena zdrava i porođaj je prošao normalno.

E. H. je odrezala pupčanu vrpcu koju nije podvezala. Nedugo nakon što je beba donesena na svet, devojka je rekla majci: “Ne želim to dete”.

Kako je otkrio policijski izvor, E. H. je nakon toga uzela bebu i stavila je u plastičnu kesu, a potom je umotala u deku usled čega se novorođenče ugušilo nekoliko minuta posle rođenja.

Radi se o devojci mlađe životne dobi koja nije u braku, a tokom saslušanja nijednom nije spomenula oca deteta.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!